ΜΟΝΟΠΑΤΙ Νο 6 "Βαλσαμίτης"


Στη διαδρομή αυτή, δύο μονοπάτια, ερχόμενα από τα Κατάπολα το πρώτο και από τη Μινώα το δεύτερο, με κατεύθυνση νότια και νοτιοανατολική αντίστοιχα, ενώνονται σε μία πορεία με προορισμό το ’η Γιώργη Βαλσαμίτη.

Όπως μαρτυρεί το ιστορικό των τριών προορισμών, οι οποίοι συμπίπτουν με σημαίνουσες αρχαίες θέσεις, οι πεζόδρομοι αυτοί είναι χαραγμένοι πάνω σε πολύ παλαιότερους συρμούς, που η διαχρονική χρήση τούς έφερε στην εποχή μας να λειτουργούν ως δίοδοι πρόσβασης στις αγροτικές εκμεταλλεύσεις και στους βοσκοτόπους της περιοχής. 
’λλωστε, οι 2 υδρολογικές λεκάνες Καταπόλων - Μινώας - Βαλσαμίτη και Λευκών - Σταυρού - Αγ. Σαράντα, σθωιστούν τις κύριες αγροτικές περιφέρειες της γεωγραφικής ενότητας Χώρας - Καταπόλων.  
Σε αντίθεση με τις υπόλοιπες, σημαντικό τμήμα της διαδρομής περιλαμβάνει αμαξιτό δρόμο, που όμως εξακολουθεί να διατηρεί σ'αρκετό βαθμό τα χαρακτηριστικά πεζοδρόμου. Στο μεγαλύτερο μήκος του πρόκειται για στενό χωματόδρομο, όπου τα τροχοφόρα που κινούνται είναι ελάχιστα αγροτικής χρήσης αυτοκίνητα.

tmgd sakarya travesti antalya travesti istanbul travesti ankara travesti porno evlilik teklifi nulled wordpress theme free wordpress theme finance radyo dinle lida