ΑΠΟΛΛΩΝ


Τα Apollon Studios βρίσκονται στο κέντρο της Αιγιάλης στο βόρειο μέρος της Αμοργού. Το κατάλυμα βρίσκεται σε μία ήρεμη και ήσυχη περιοχή κοντά στην όμορφη αμμουδερή παραλία παρέχοντας όλες εκείνες τις ανέσεις για να κάνουν τις διακοπές σας εύκολες και ξεκούραστες.
Στην Αιγιάλη σχηματίζεται ένας γοητευτικός κόλπος και μία μικρή κοιλάδα που περιβάλλεται από τρεις γραφικούς οικισμούς στα γύρω υψώματα: τη Λαγκάδα, τα Θολάρια και τον Ποταμό. Η Αιγιάλη είναι ορεινή περιοχή με όμορφα μονοπάτια γεμάτα βότανα και λουλούδια και μοναδικά τοπία. Όλη η περιοχή είναι διάσπαρτη με ασβεστωμένα σπίτια, πλακόστρωτα σοκάκια, όμορφες εκκλησίες και αρχαιολογικούς χώρους.
Τα Apollon Studios είναι πρόσφατα πλήρως ανακαινισμένα με 5 studios και ένα δίκλινο δωμάτιο, που μπορούν να φιλοξενήσουν 2 έως 4 άτομα. Τα studios παρέχουν όλες τις ανέσεις που χρειάζεστε και σε συνδυασμό με την ήρεμη και μοναδική ατμόσφαιρα του νησιού αποτελούν εγγύηση ότι θα έχετε ευχάριστες και ξεκούραστες διακοπές. Τα δωμάτια έχουν ανακαινιστεί με παραδοσιακό τρόπο με πέτρες και ξύλα σε νησιώτικο στυλ χωρίς ταυτόχρονα να λείπουν σύγχρονες εγκαταστάσεις για να διευκολύνουν και να κάνουν πιο ευχάριστες τις διακοπές σας.

tmgd sakarya travesti antalya travesti istanbul travesti ankara travesti porno evlilik teklifi nulled wordpress theme free wordpress theme finance radyo dinle lida