ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΑΙΓΙΑΛΗ


Είστε λάτρης της φύσης; Αγαπάτε την απλή ζωή με καθαρό αέρα στις διακοπές σας; Ψάχνετε μια φτηνότερη επιλογή από αυτήν του ξενοδοχείου; Τότε σας καλωσορίζουν ο κύριος Ελευθέριος Συνοδινός και η οικογένεια του στο camping Αιγιάλη.
Τα 10.000 τετραγωνικά μέτρα είναι περικυκλωμένα από κήπους και βρίσκεται στον όμορφο κόλπο της Αιγιάλης, με θέα στα βουνά και στα χωριά του οικισμού.
Το μεγαλύτερο τμήμα του camping παρέχει φυσική σκίαση από δέντρα με αποτέλεσμα να δίνει την αίσθηση δάσους. Το έδαφος είναι κατάλληλο ώστε να γίνετε σωστά και εύκολα η στήριξη των τεντών, ακόμη είναι δυνατή η παραμονή στο camping χωρίς τέντα σε σημεία με μαλακό έδαφος με χώρους φύλαξης πολύτιμων αντικειμένων.
Μόνο 100 μέτρα από την αμμώδη παραλία, το camping Αιγιάλη είναι ένας οργανωμένος χώρος με όλες τις απαιτούμενες ανέσεις που προβλέπονται για camping.Το camping Αιγιάλη λειτουργεί από τον Απρίλιο μέχρι τον Οκτώμβριο.
Η απόσταση του από το λιμάνι και τα κεντρικά σημεία είναι μόνο 5 λεπτά με τα πόδια.

  • Παροχές
  • Τιμοκατάλογος
  • Στοιχεία Επικοινωνίας
tmgd sakarya travesti antalya travesti istanbul travesti ankara travesti porno evlilik teklifi nulled wordpress theme free wordpress theme finance radyo dinle lida